andy vissers

 

 

Versie 5Bent u op zoek naar een creatieve interieuroplossing, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Als interieurarchitect heb ik jarenlange ervaring in het ontwerpen van interieurs en meubels op maat.

Door mijn ervaring heeft u altijd een doeltreffend en creatief antwoord op uw interieurvraagstuk. Complex of niet, ik zet daar graag mijn tanden in om u te verrassen met een mooie oplossing!

Het mooiste van mijn vak vind ik het steeds weer realiseren van nieuwe unieke ruimtes. Helemaal afgestemd op die ene specifieke situatie. Dit kan een woonruimte zijn, maar ook een praktijk- of kantoorruimte of een kerkgebouw. Ik noem me dan ook met recht een echte ruimtemaker.

Bij de uitwerking van uw interieurvraagstuk verlies ik u, en eventueel andere gebruikers, niet uit het oog. Uw wensen zijn het uitgangspunt voor het ontwerp. Soms zijn er meer gesprekken nodig om uw vraag en wensen heel duidelijk te krijgen. Deze gesprekken zijn echter een prima investering om een ontwerp te krijgen dat u echt past. Nu, maar ook in de toekomst.

Mijn oplossingen zijn niet alleen mooi, maar ook gezond, duurzaam en gebruikersvriendelijk. Ook dat vind ik belangrijk. Natuurlijk houd ik de uitvoerbaarheid en de kosten goed in het oog.

Zoals u kunt zien kunnen ook kleine ingrepen een groots effect hebben. Bekijk de voorbeelden in mijn ‘portfolio‘ en laat u inspireren.