andy vissers

 

2cff2a5f6af542fcbcd5ecc2f987d2c3 (1)

Iedereen verdient een goede en fijne leefomgeving, die ondersteunt in alles wat hij/zij doet, zowel om te wonen, werken, leren, recreëren, herstellen, ziek, oud of juist heel jong te zijn.

Iedereen heeft wat mij betreft recht op een plek of ruimte om optimaal te kunnen leven en functioneren ongeacht zijn of haar situatie. Ik geloof dat het onze verantwoording is om voor onze medemens te zorgen wanneer dat nodig is. Ieder vanuit zijn/haar eigen achtergrond, talent, ervaring en mogelijkheden.

Interieurarchitect en ruimtemaker. Als interieurarchitect ben ik altijd bezig met het creëren en inrichten van ruimtes. Ruimtes die echt passen bij een bepaalde situatie. Daar een unieke en passende oplossing voor ontwerpen en realiseren, vind ik altijd weer het mooiste wat er is.

Door mijn jarenlange ervaring weet ik dat een andere omgeving altijd iets doet met mensen. Voor de één misschien meer dan voor de ander, maar voor vrijwel iedereen is de directe omgeving van invloed op zijn/haar functioneren en welbevinden.

Iedereen verdient een fijne plek om te leven! Alle aspecten van het leven vragen andere faciliteiten. Maar het gaat bij mij altijd om de ruimte om de mens heen. Iedereen verdient een fijne plek die echt past en dat hoeft niet altijd heel duur te zijn. Het heeft vooral echte aandacht nodig, zodat je betere keuzes maakt. Betere keuzes voor nu en voor de komende jaren. In projecten geef ik vorm aan ruimtes, die passend zijn voor zowel de gebruikers als de organisatie. Daar heb ik ruime ervaring mee. Zie ook op portfolio

Ouderen zijn soms kwetsbaar en hebben dan echt onze zorg nodig. Mijn kennis en ervaring als interieurarchitect zet ik onder andere in om een ‘ideale’ woon- en leefomgeving te creëren voor ouderen of anderen die dat nodig hebben om zo optimaal mogelijk te kunnen (blijven) functioneren. Ook mijn persoonlijke ervaringen spelen een rol in deze keuze. De huidige maatschappij vraagt tevens om nieuwe woonoplossingen en daar werk ik ook graag aan mee. Graag vertel ik u mijn ideeën daarover.

Als ontwerper wil ik altijd blijven creëren. Bedenken, ontwerpen, schetsen, werktekeningen maken, keuzes maken voor afwerkingen, kleuren, meubilair ed. Wat kan er met een ruimte/ gebouw/ omgeving? Wat vraagt een opdrachtgever? Dat presenteren en bespreken met opdrachtgevers en uiteindelijk het ontwerp uitwerken en echt realiseren. Een goede samenwerking met alle partijen is hierin belangrijk.

Ik zet mijn creativiteit, ervaring en energie graag in om mooie, fijne en toch ook functionele ruimtes te realiseren. Ook benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Mail of bel mij gerust voor een vrijblijvend gesprek om te bespreken of ik iets voor u/je kan betekenen. Ik hoor graag van u/je!

info@andyvissers.nl
06-12804763

Benieuwd naar mijn werk? Kijk dan op ‘portfolio